Witaj na forum prawa rodzinnego.
Znajdziesz tutaj bezpłatne porady prawne z zakresu prawa rodzinnego w tym rozwodów i separacji (z winy, bez orzekania o winie), miejsca zamieszkania dziecka, władzy rodzicielskiej (pozostawienia, zawieszenia, ograniczenia), alimentów (podwyższenia i obniżenia obowiązku alimentacyjnego), kontaktów z dzieckiem.
Jeśli chcesz zadawać pytania oraz brać udział w dyskusjach, musisz się zarejestrować. Rejestracja na forum prawnym jest darmowa.
Lista działów znajduje się poniżej.
Pan mecenas Klimkowski zawsze sobie poradzi, niezależnie od tego po której stronie jesteś u mnie akurat chodziło o obniżenie alimentów bo straciłem dobrze płatną pracę. tak więc szczerze polecam, super facet.
świetnie wspominam współpracę z mec Klimkowskim. to prawnik bardzo zaangażowany w sprawy, które prowadzi. warto się umówić do niego na wizytę w kancelarii i omówić z nim wszystkie szczegóły.
Początkowo moja sprawa była prowadzona przez "jednego z najlepszych" prawników w Gdańsku... Szybko się zorientowałam, że idąc tym tokiem przegramy. Dlatego spotkałam się z mecenasem Klimkowskim i wtedy zrozumiałam, kto tu robi naprawdę dobrą robotę.
Pan mecenas Klimkowski ma przede wszystkim profesjonalne podejście do klienta. Dla mnie jest to bardzo ważna kwestia. Na każdym etapie informował mnie o postępach w mojej sprawie i o podjętych działaniach. Jestem zadowolona i polecam.
U pana mecenasa Klimkowskiego pomoc prawna zawsze na najwyższym poziomie. Moim zdaniem to najlepszy adwokat jeśli chodzi o rozwód. Lepiej na pewno nie traficie
Od pierwszego spotkania wiedziałem, że współpraca z panem mecenasem Klimkowskim to był dobry wybór. Pan mecenas ma bardzo dobre podejście do klienta. Na rozprawach w sądzie jest profesjonalistą. Polecam z czystym sumieniem.
Jeśli chodzi o rozwody to dla mnie mecenas Klimkowski jest najlepszym adwokatem w Polsce. Znajome mi opowiadały o innych prawnikach z tej branży... Nie do końca były zadowolone. Ja za to panu Klimkowskiemu bardzo dziękuję bo wszystko przebiegło lepiej niż się tego spodziewałam.
Pan mecenas Klimkowski jest osobą godną polecenia. Bardzo profesjonalny, wie co robi i robi to dobrze. Sprawa rozwodowa przeprowadzona na piątkę z plusem.
Zgłosiłam się do pana mecenasa Klimkowskiego właśnie w sprawie rozwodu. Zależało mi na orzekaniu o winie bo miałam dowody na to, że mąż mnie zdradzał. Pan mecenas świetnie sobie w tej sprawie poradził. Po dwóch rozprawach byliśmy wygrani