24-12-2019, 09:20
Z pomocą pana mecenasa Igora Klimkowskiego szybko i sprawnie przeszłam przez sprawę alimentacyjną. Bardzo miła obsługa, polecam serdecznie.
Pan Klimkowski
|
24-12-2019, 09:20
Z pomocą pana mecenasa Igora Klimkowskiego szybko i sprawnie przeszłam przez sprawę alimentacyjną. Bardzo miła obsługa, polecam serdecznie.
27-12-2019, 11:19
Pana Igora Klimkowskiego poleciła mi znajoma. Nic dziwnego - sama przekonałam się, że jest bardzo rzeczowy i konkretny. Współpraca jest wręcz wzorcowa. Serdecznie polecam.
30-12-2019, 12:29
Pan mecenas Klimkowski prowadził moją sprawę rozwodową, która nie była łatwa. Wykazał się wiedzą i profesjonalizmem dlatego też poprosiłam go o zajęcie się pozostałymi moimi sprawami z zakresu prawa rodzinnego. I to była świetna decyzja, bo mecenas jest genialny w tych sprawach Polecam serdecznie jego nieocenioną pomoc.
03-01-2020, 10:55
Serdeczne podziękowania za porady i rzetelne przeprowadzenie mojej sprawy alimentacyjnej. Sposób w jaki reprezentował mnie mecenas Klimkowski jest godny polecenia wszystkim kolejnym klientom.
20-01-2020, 13:57
Dziękuję panu mecenasowi Klimkowskiemu za profesjonalne podejście do sprawy i duże zaangażowanie. Dzięki temu była żona nie potraktowała mnie kolejny raz jak skarbonki. Jeśli macie problem z alimentami to mecenas Klimkowski na pewno Wam pomoże.
23-01-2020, 13:02
Zdecydowanie bardzo polecam współpracę z mecenasem Klimkowskim. W dzisiejszych czasach rzadkością jest taka staranność i sumienność w prowadzeniu sprawy. Pan mecenas Klimkowski gwarantuje najwyższy poziom usług. Dziękuję za pomoc.
28-01-2020, 13:04
Polecam współpracę z mec. Klimkowskim. Dzięki niemu otrzymałam na dziecko dużo większe alimenty niż się spodziewałam. Również dziękuję za bardzo dobry, stały osobisty kontakt.
04-02-2020, 13:48
W sprawie alimentacyjnej reprezentował mnie mecenas Igor Klimkowski z Łodzi. Jestem wdzięczny za profesjonalne podejście do klienta i bardzo dobry kontakt. Szczerze polecam, to był mój najlepszy wybór.
12-02-2020, 13:15
Pan mecenas Igor Klimkowski oferuje fachową pomoc i z pełnym opanowaniem podchodzi do każdej sprawy. Dlatego jest tak dobry w swoim fachu. Według mnie jest wszechstronnym i rzetelnym adwokatem i za każdym razem wie, co robi. Dziękuję, polecam i pozdrawiam.
20-04-2020, 12:01
Pan mecenas Igor Klimkowski działa szybko i skutecznie. Jest bardzo sympatyczny, osobiście odbiera telefony i stawia się na rozprawach. Dla mnie jest to ogromny plus. Wywalczył wysokie alimenty na mnie oraz na córkę - za to bardzo dziękuję i szczerze polecam.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |