12-12-2019, 13:20
Serdecznie polecam współpracę z mecenasem Igorem Klimkowskim. Zawsze mogłam go o wszystko zapytać, udzielał porad, także przez telefon. Jestem wdzięczna za takie podejście i pomoc.
MEC. Klimkowski
|
12-12-2019, 13:20
Serdecznie polecam współpracę z mecenasem Igorem Klimkowskim. Zawsze mogłam go o wszystko zapytać, udzielał porad, także przez telefon. Jestem wdzięczna za takie podejście i pomoc.
24-12-2019, 09:19
Dziękuję za pełen profesjonalizm i zaangażowanie pana mecenasa Klimkowskiego w prowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Dzięki jego pomocy czułam się pewnie w sądzie. Polecam wszystkim.
27-12-2019, 11:18
Z czystym sumieniem polecam współpracę z mecenasem. Fantastyczny specjalista z ogromną wiedzą. Najlepszy wybór
30-12-2019, 12:28
Kontakt do mec. Klimkowskiego znalazłam w internecie, nigdy wcześniej nie korzystałam z żadnej pomocy prawnej. Ale rozwód to wiadomo - nie ma nigdy wesoło. Na szczęście Pan mecenas przeprowadził mnie przez sprawę bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Jestem zadowolona.
03-01-2020, 10:53
Pomoc pana mecenasa Klimkowskiego polecam szczególnie w sprawie rozwodowej. Dzięki nim udało mi się wygrać sprawę z orzeczeniem o winie. Bardzo dziękuję i polecam.
20-01-2020, 13:53
Z pełnym przekonaniem polecam pomoc pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Zajął się moją sprawą chociaż była bardzo trudna, wydawało mi się nawet, że może być przegrana. Jednak z takim mecenasem nie ma czego się obawiać Szczerze i serdecznie polecam taką współpracę.
23-01-2020, 12:57
Pan Igor Klimkowski to skuteczny i profesjonalny adwokat. Bardzo doceniam jego indywidualne podejście do klienta. Kontakt jest bardzo dobry, osobiście odbiera telefon i chętnie odpowiada na pytania. Czuć, że sprawa jest w dobrych rękach.
28-01-2020, 13:03
Tak, mecenas Igor Klimkowski to również moim zdaniem najlepszy prawnik. Jest bardzo pomocny i kontaktowy, świetnie się z nim współpracuje. Zawsze osobiście stawia się na rozprawach.
04-02-2020, 12:19
Dziękuję za pomoc mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu w sprawie rozwodowej. Pan mecenas poświęcił mojej sprawie naprawdę dużo czasu. Uzyskany wyrok jest dla mnie bardzo satysfakcjonujący.
12-02-2020, 13:16
W mojej opinii pan mecenas Klimkowski to najlepszy prawnik. Tak skutecznego adwokata nie spotkałem wcześniej nigdzie. Dziękuję za zrozumienie i profesjonalne podejście do mojego problemu.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
12 gości |