Witaj na forum prawa rodzinnego.
Znajdziesz tutaj bezpłatne porady prawne z zakresu prawa rodzinnego w tym rozwodów i separacji (z winy, bez orzekania o winie), miejsca zamieszkania dziecka, władzy rodzicielskiej (pozostawienia, zawieszenia, ograniczenia), alimentów (podwyższenia i obniżenia obowiązku alimentacyjnego), kontaktów z dzieckiem.
Jeśli chcesz zadawać pytania oraz brać udział w dyskusjach, musisz się zarejestrować. Rejestracja na forum prawnym jest darmowa.
Lista działów znajduje się poniżej.
Bardzo dziękuję mec. Klimkowskiemu za pomoc! Wskazówki i działania przez niego podjęte były nie do przecenienia Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam.
Widać od razu, że pan mecenas Klimkowski to doświadczony adwokat. Wszystko wie, nawet nie musi zaglądać do kodeksów :-) Dziękuję za owocną i satysfakcjonującą współpracę.
Zdecydowanie Pan Mecenas Klimkowski to świetny prawnik. Jeśli chodzi o sprawę rozwodową to zdecydowanie nie można lepiej trafić. A w takiej sprawie niestety trzeba mieć po swojej stronie prawnika najlepszego z najlepszych.
Najlepszy prawnik w Łodzi to zdecydowanie pan mecenas Igor Klimkowski. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, poświęcony czas i wygranie sprawy, która była dla mnie bardzo istotna.
Współpraca z mecenasem Klimkowskim to gwarancja profesjonalizmu na najwyższym poziomie. Dawno nie spotkałam tak kompetentnego prawnika. W 100% polecam, a ja chętnie wrócę jeśli tylko zajdzie taka potrzeba.
Jak rozwód to tylko mec. Klimkowski Ma indywidualne podejście do klienta, wszystko rzetelnie i jasno tłumaczy. No i sprawa zakończona sukcesem, dziękuję za profesjonalną reprezentację w sądzie i przygotowanie.
Moją sprawę rozwodową prowadził mecenas Klimkowski wszystko poszło sprawnie od samego początku. Jestem bardzo zadowolona i śmiało mogę polecić kancelarię mecenasa innym. Pozdrawiam
Piątka z plusem dla mecenasa Klimkowskiego. Mój rozwód był prowadzony właśnie przez niego. Finał był dla mnie bardzo korzystny. Przy okazji pan mecenas jest osobą bardzo sympatyczną i życzliwą.
Serdecznie dziękuję za prowadzenie mojej sprawy rozwodowej, sprawną komunikację i wsparcie, które otrzymałam od pana mecenasa Klimkowskiego. Polecam współpracę, warto.