12-12-2019, 13:20 

Serdecznie polecam współpracę z mecenasem Igorem Klimkowskim. Zawsze mogłam go o wszystko zapytać, udzielał porad, także przez telefon. Jestem wdzięczna za takie podejście i pomoc.

| 
					MEC. Klimkowski
				 | 
| 

12-12-2019, 13:20 

Serdecznie polecam współpracę z mecenasem Igorem Klimkowskim. Zawsze mogłam go o wszystko zapytać, udzielał porad, także przez telefon. Jestem wdzięczna za takie podejście i pomoc. 

24-12-2019, 09:19 

Dziękuję za pełen profesjonalizm i zaangażowanie pana mecenasa Klimkowskiego w prowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Dzięki jego pomocy czułam się pewnie w sądzie. Polecam wszystkim. 

27-12-2019, 11:18 

Z czystym sumieniem polecam współpracę z mecenasem. Fantastyczny specjalista z ogromną wiedzą. Najlepszy wybór   

30-12-2019, 12:28 

Kontakt do mec. Klimkowskiego znalazłam w internecie, nigdy wcześniej nie korzystałam z żadnej pomocy prawnej. Ale rozwód to wiadomo - nie ma nigdy wesoło. Na szczęście Pan mecenas przeprowadził mnie przez sprawę bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Jestem zadowolona. 

03-01-2020, 10:53 

Pomoc pana mecenasa Klimkowskiego polecam szczególnie w sprawie rozwodowej. Dzięki nim udało mi się wygrać sprawę z orzeczeniem o winie. Bardzo dziękuję i polecam. 

20-01-2020, 13:53 

Z pełnym przekonaniem polecam pomoc pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Zajął się moją sprawą chociaż była bardzo trudna, wydawało mi się nawet, że może być przegrana. Jednak z takim mecenasem nie ma czego się obawiać   Szczerze i serdecznie polecam taką współpracę. 

23-01-2020, 12:57 

Pan Igor Klimkowski to skuteczny i profesjonalny adwokat. Bardzo doceniam jego indywidualne podejście do klienta. Kontakt jest bardzo dobry, osobiście odbiera telefon i chętnie odpowiada na pytania. Czuć, że sprawa jest w dobrych rękach. 

28-01-2020, 13:03 

Tak, mecenas Igor Klimkowski to również moim zdaniem najlepszy prawnik. Jest bardzo pomocny i kontaktowy, świetnie się z nim współpracuje. Zawsze osobiście stawia się na rozprawach. 

04-02-2020, 12:19 

Dziękuję za pomoc mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu w sprawie rozwodowej. Pan mecenas poświęcił mojej sprawie naprawdę dużo czasu. Uzyskany wyrok jest dla mnie bardzo satysfakcjonujący. 

12-02-2020, 13:16 

W mojej opinii pan mecenas Klimkowski to najlepszy prawnik. Tak skutecznego adwokata nie spotkałem wcześniej nigdzie. Dziękuję za zrozumienie i profesjonalne podejście do mojego problemu. | 
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: | 
| 2 gości |